WhatsApp

Rooms, Suites & Apartments

The Dam Terrace 2

45m2 2 volwassenen
2 Volwassenen optioneel

Op de Dam van Middelburg, waar de geschiedenis tot leven komt, liggen The Dam Apartments. Vanuit ons hotel bent u er zo, en kunt u zich thuis voelen in een van de vier sfeervolle appartementen, allen met airconditioning. Elke woonkamer biedt een prachtig zicht op de Dam van Middelburg, en heeft een royale bank die u kunt veranderen in een tweepersoonsbed van 160x200 cm. In de slaapkamer wacht u een zalig boxspringbed van dezelfde grootte, en in de badkamer vindt u een douche en een toilet. Elk appartement heeft ook een handige pantry en een gezellige eethoek, en u kunt gebruikmaken van de flatscreen tv en de WiFi internetverbinding.

Dam Appartement met terras 2 Dit appartement heeft een oppervlakte van 45 m2 en een eigen terras van 16 m2. Het is gelegen op de eerste verdieping. Er ligt een houten vloer. U komt binnen in de woonkamer waar een grote loungebank en tv staan. Aan de achterzijde van de woonkamer een eettafel en een pantry met koelkast, magnetron, Nespresso koffiezetter en waterkoker. In het midden de badkamer met hand- en regendouche, wastafel en toilet. Achter de slaapkamer met boxspringbed van 160x200 cm en toegang tot het dakterras. Het appartement kunt u alleen per trap bereiken.

Geniet van een heerlijk ontbijt en een smakelijk diner in ons hotel. Als u bij ons verblijft, kunt u elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt dat aan tafel wordt geserveerd. Dit is niet inbegrepen in de appartementsprijs, maar kunt u bij aankomst bijboeken voor € 12,50 per persoon. Normale prijs is € 17,50.

En als u zin heeft in een culinaire avond, kunt u gebruik maken van onze speciale aanbieding: een korting-voucher van € 10 voor ons restaurant ‘The Lounge Wine & Dine’, waar u kunt proeven van heerlijke gerechten en wijnen.

Ook van de andere facilteiten in ons hotel, zoals de binnentuin, beveiligde fietsenstalling en ons sauna-jacuzzi-arrangement kunt u gebruik maken.

Voor informatie +31 118 436360 of info@hoteltheroosevelt.nl
Beschikbaarheid wordt ingeladen