WhatsApp

Rooms, Suites & Apartments

Duplex Suite #18

38m2 2 volwassenen

In  Duplex Suite 18 met airco kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de historische Abdij van Middelburg. Deze suite van 28 m2 heeft twee verdiepingen, die met een trap verbonden zijn. Beneden vindt u een gezellige zithoek met een smart-tv, een bureau, een koelkastje en een Nespresso-apparaat. Ook heeft u hier een badkamer met een regendouche, een wastafel en een apart toilet.

Boven wacht u een heerlijk bed van 180x210 cm met een topmatras zonder naad. Hier heeft u ook een tweede smart-tv tot uw beschikking. De suite is bereikbaar met de lift of de trap en heeft een eigen wifi-netwerk. Let op: de trap naar het slaapgedeelte kan lastig zijn voor mensen die moeilijk lopen of 's nachts vaak naar het toilet moeten.

Een duplex-suite is meer dan een gewone hotelkamer. Het is een kamer met karakter, waar u zich thuis kunt voelen. Beneden heeft u alle ruimte om te relaxen, te werken of te douchen. Boven heeft u uw eigen slaapzolder, waar u zich kunt terugtrekken na een lange dag. LET OP: De trap naar het slaapgedeelte kan lastig zijn als u moeilijk ter been bent of 's nachts vaak naar het toilet moet.

Geniet van een heerlijk ontbijt en een smakelijk diner in ons hotel. Als u bij ons verblijft, kunt u elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt dat aan tafel wordt geserveerd. Dit is al inbegrepen in de kamerprijs, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken. En als u zin heeft in een culinaire avond, kunt u gebruik maken van onze speciale aanbieding: een korting-voucher van € 10 voor ons restaurant ‘The Lounge Wine & Dine’, waar u kunt proeven van heerlijke gerechten en wijnen.

Boek nu via deze website en profiteer van 10% korting op de kamerprijs. Vul hieronder de promotiecode ROOSEVELT in en de korting wordt automatisch verwerkt.

U kunt tot 3 dagen voor aankomst gratis annuleren of wijzigen, daarna of bij no-show betaalt u de eerste nacht. Als u reserveert geeft u een voorkeur aan voor deze kamer. In geval van overmacht bieden wij u een kamer aan in dezelfde categorie.

Bij reserveren vragen wij een creditcardnummer ter garantie. Heeft u geen creditcard dan kunt u via WhatsApp (groene knop rechtsonder) contact met ons opnemen en sturen wij u een betaallink.

 

Voor informatie +31 118 436360 of info@hoteltheroosevelt.nl
Beschikbaarheid wordt ingeladen