Geschenkgutschein
Wenn Sie wirklich jemanden verwöhnen möchten, dann ist ein Geschenkgutschein vom Boutiquehotel The Roosevelt eine gute Idee!

 
Image

Iets te vieren?
Viert u de verjaardag van uw geliefde? Heeft u samen iets bijzonders te delen? Wilt u iemand extra verwennen of bedanken? 

Image

In de media

Image
Over het gebouw

In de hoofdstad van Zeeland heeft architectenbureau ESTIDA begin 2015 het interieur van boutiquehotel The Roosevelt gerealiseerd. Hotel The Roosevelt is een particulier initiatief van ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw uit Middelburg.

 
Image

Naam van het hotel
Boutiquehotel The Roosevelt dankt zijn naam aan Franklin Delano Roosevelt (1882-1945) president van de Verenigde Staten tussen 1933 en 1945. Zijn voorouders zijn afkomstig uit Zeeland en de familie onderhoud warme banden met Nederland en Zeeland.

Image
MVO-verklaring

Wij zijn ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij en wil hierin zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doet wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten. 

 
Image

PARKEN
Bei Ihrer Anreise können Sie vor der Hoteltür parken, ausladen und einchecken. 

 
Image