​Tijd voor een lekker tripje in de (na)zomer? Probeer Middelburg!

In het voorjaar, in de zomer, in het najaar, ja zelfs in de winter - Zeeland is een heerlijke provincie om een paar vrije te vieren.

Dat kan natuurlijk in een van de talrijke plekken langs de schier oneindige kustlijn van deze waterprovincie, maar je kunt ook een paar honderd meter het land in duiken.

Je kunt Middelburg met de beste wil van de wereld niet heel bruisend noemen, maar pittoresk en rustgevend is het er zeker. Dat is op zichzelf al een goeie reden om er eens een paar nachten te willen overnachten, maar tel daar nog een sauna wat culinaire redenen bovenop, en je weet zeker dat je er voor je ontspanning heen gaat.

De vraag met zulke stadjes is eigenlijk altijd hetzelfde: waar slaap je eigenlijk? Het antwoord: boutiquehotel The Roosevelt.

Het prachtige hotel is gevestigd in het oude Polderhuis, waar men vroeger zijn waterschapsbelastingen mocht afrekenen. Het oude gebouw heeft nog steeds die statige uitstraling, maar is met een warm hart opnieuw ingericht met 28 kamers en een knap restaurantje.

The Roosevelt is het geesteskind van het echtpaar Martin en Raymonde van der Louw en is opmerkelijk smaakvol ingericht. De sfeer is informeel, warm en chique tegelijk terwijl de wijnkaart geen enkele twijfel over laat over de smaak van de eigenaren.

In de achtertuin is een saunaatje gebouwd die je voor jezelf kunt reserveren, wat je verblijf er nog wat comfortabeler op maakt:

The Roosevelt is gevestigd in het midden van Middelburg, op de Nieuwe Burg 42.

http://www.esquire.nl/hotspots/news/a4980/roosevelt-hotel-hotspot-in-middelburg/