Roosevelt hotelnacht

50% korting op een hotelovernachting voor Middelburgers

Heb je altijd al een keer in het mooiste hotel van Middelburg willen verblijven, dan is dit je kans! In het weekend van vrijdag 3 en zaterdag 4 februari kun je namelijk met 50% korting een kamer boeken in ons hotel. Enige regel is dat je kunt bewijzen dat je in de gemeente Middelburg woont.

 

Toerist in eigen stad
Boutique Hotel The Roosevelt opent haar deuren voor de inwoners van Middelburg tijdens de Roosevelt Hotelnacht. Voor een speciale prijs overnachten Middelburgers in het hotel.
‘Wij kunnen ons voorstellen dat de inwoners van Middelburg al vaak langs het pand zijn gelopen of wellicht in het restaurant hebben gegeten, maar nog nooit een kamer bij ons hebben geboekt. Om onze lokale betrokkenheid te vergroten en de inwoners van Middelburg een ultiem verzorgde nacht weg in eigen stad mét korting te kunnen bieden - presenteren wij u de Roosevelt Hotelnacht!’

Hoe werkt het
Klik op deze link: Hotelnacht
Je komt dan in ons reserveringssysteem. Zoek een mooie kamer uit en vul bovenin de actie-code Middelburg in. Je kunt dan de reservering maken. Bij aankomst controleren wij of je in Middelburg woont, dus neem een legitimatie mee!

Restaurant The Lounge
Ons restaurant is vrijdag en zaterdag geopend. Sinds kort werkt Jan de Pree, voormalig kok van De Eetkamer bij ons. Hij  heeft een prachtige menu gemaakt speciaal voor deze hotelnacht . Wij vinden het heel leuk als jij bij ons komt dineren. Reserveren kan hier.

Ontbijt
Het heerlijke ontbijt zit bij uw overnachting inbegrepen. Dit serveren wij uit aan tafel en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn doen wij dit in shifts. Onze eerste shift op zondag start om 08:30 en de laatste om 10:30. Geniet van verse jus d’orange, mini smoothie, Griekse yoghurt met granola, fruit, broodjes, croissants etc. Eitje erbij? Gekookt, gebakken, scrambled – alles is mogelijk!

Open jazz sessie
Om het heerlijke uitje in eigen stad af te sluiten organiseert The Roosevelt op zondag 5 februari een open jazz sessie in The Lounge Wine & Dine. Een aantal van de beste jazzmuzikanten uit Zeeland zorgen voor een spetterende middag. Benieuwd naar de deelnemende muzikanten of wilt u meer informatie? Bezoek dan www.jazzsessiemiddelburg.nl.

Image
Image
Image
Image