Boutiquehotel The Roosevelt in Middelburg is al een jaartje open voor publiek, maar zal vandaag officieel worden geopend. De opening zal door 2 bijzondere mensen gedaan worden, die vooral veel met de naam van het hotel hebben.

Hotel The Roosevelt ligt in het centrum van Middelburg en is door Tripadvisor al uitgeroepen tot beste hotel van Zeeland. Eigenaren van dit hotel zijn het echtpaar Raymonde en Martin van der Louw. Het echtpaar is ook bekend van Guesthouse 1560, een luxe en populair Bed & Breakfast in Middelburg.

Het hotel beschikt over 23 unieke boutique hotelkamers en 5 hotelsuites, waaronder een Presidential Suite. Prijzen variëren van 94 euro voor een nachtje slapen in een Classic Room tot 329 euro vorstelijk slapen in de Presidential Suite.

Eten en drinken kan in de hotelbar The Orient en vergaderen kan in de Roosevelt Suite. Het hotel staat vlakbij de Markt en de abdij. In het Abdijcomplex zetelt ook het Roosevelt Study Center. Het Study center is vooral bekend van de Four Freedoms awards, welke elke 2 jaar worden uitgereikt. 2 jaar geleden ging de prijs naar Malala, de winnares van de Nobelprijs voor de Vrede.

Het Study Center is vernoemd naar 2 Amerikaanse presidenten, Theodore en Franklin Roosevelt, van wie de voorouders in de 17e eeuw vanuit Zeeland naar Amerika verhuisden. Het hotel is dan ook vernoemd naar Franklin D. Roosevelt, president van VS van 1933 tot 1945. Het echtpaar van der Louw heeft het dan ook voor elkaar gekregen dat de kleinzoon en kleindochet van Franklin D. Roosevelt, Anne en Elloit Roosevelt, het hotel officieel gaan openen.

http://hotel.blog.nl/boeken/2016/04/20/vandaag-officiele-opening-boutiquehotel-the-roosevelt-middelburg