Teambuilding in Middelburg

Naast een perfecte vergaderlocatie is Middelburg ook een historische stad die veel activiteiten te bieden heeft. Perfect voor uw teambuilding! Een stadswandeling of fietstour met gids, rondvaart, musea, aansluitend diner en nog veel meer. Ook hebben wij een samenwerking met een Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Dineren
Onze chef-kok biedt diverse mogelijkheden wat betreft uw diner. Wenst u graag à la carte te dineren of wilt u graag een thema avond zoals BBQ, Zeeuwse avond of misschien Italiaans? Wij doen u graag een passend aanbod op basis van uw wensen.

Parkeren
Omdat Boutique Hotel The Roosevelt in hartje centrum van Middelburg is gevestigd beschikken wij niet over gratis privé parkeerplaatsen. U kunt de auto in één van de stadsparkeergarages parkeren en deze zijn allemaal op korte loopafstand van het hotel. Wij bieden valet parking service à €45,00 per dag.

Interesse in het reserveren van een ruimte voor uw meeting of evenement? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of bezichtigingen.

Afdeling meeting & events

omgeving

Vraag een offerte aan

Hotel The Roosevelt The Lounge September 2023 24