WhatsApp

Zalen voor 6 - 400 personen

Presidential Suite van 6- 24 personen

De Presidential Suite is de parel van ons hotel. Met meer dan 55 m2 en tot 8 m hoog plafond, een prachtige parketvloer, bijzondere ‘kroonluchters’, hoge ramen en een rijke inrichting. De suite is perfect te gebruiken voor bijeenkomsten van 6 tot 24 personen.

6 – 18 personen: U-vorm, carré of theater
12 – 24 personen: theater

De Presidential Suite beschikt over de nieuwste apparatuur zoals een 58 inch LED-scherm voor presentaties, beamer, vergadersupplies, high-speed WiFi, individueel verstelbare climate control.

3 multifunctionele zalen van 15 -90 personen

Boutique Hotel The Roosevelt biedt 3 multifunctionele vergaderzalen direct naast ons pand. De zalen beschikken over moderne apparatuur en beschikken over een beamer of LCD scherm voor presentaties. Tevens hebben alle vergaderzalen daglicht, klimaatbeheersing, voldoende stroompunten en is er een beveiligde internetverbinding aanwezig.

  Max. aantal pers. U-vorm Carré Theater
‘Zaal 1’ 60/90
‘Zaal 2’ 25/40
‘Zaal 3’ 15/25

Uw evenement op één van de meest bijzondere en historische locaties in Zeeland?

Het is namelijk mogelijk om in het Stadhuis van Middelburg te vergaderen of een evenement te organiseren. Het stadhuis van Middelburg staat bekend als een van de fraaiste middeleeuwse stadhuizen in ons land. Gebouwd in de gotische stijl van de late middeleeuwen is er in de loop van de eeuwen veel aan het stadhuis veranderd.

Het Stadhuis van Middelburg biedt 3 zalen, namelijk de trouwzaal (geschikt voor max. 45 pers), de ridderzaal (geschikt voor max. 45 pers.) en de grote ontvangsthal (geschikt voor 200 pers.).

Heeft u interesse? Wij staan u graag te woord en bieden u graag een passend aanbod.

Één of meerdere dagen

Uiteraard is er de mogelijkheid om meerdere dagen in ons hotel te verblijven en kunnen wij uw lunch en diner verzorgen. Bekijk onze vergaderarrangementen:

Vraag een offerte aan

Voeg je koptekst hier toe