Zalen voor meetings van 6-400 personen 

Midden in het centrum van Middelburg vindt u een aantal vergaderzalen en meetingrooms die allemaal door ons hotel gehost worden. Er is een boardroom, 3 multi-functionele vergaderzalen en er is zelfs de mogelijkheid om te vergaderen in het beroemde Stadhuis van Middelburg.

Uiteraard kunnen wij uw evenement of vergadering van a tot z verzorgen en is er de mogelijkheid om in ons hotel te overnachten. Zo beschikken wij over een restaurant, een grote binnentuin en werken wij samen met een aantal partners. Bekijk hieronder onze zalen en vraag vrijblijvend een offerte aan of bel of app ons voor meer info.

Presidential Suite van 6- 24 personen

De Presidential Suite is de parel van ons hotel. Met meer dan 55 m2 en tot 8 m hoog plafond, een prachtige parketvloer, bijzondere ‘kroonluchters’, hoge ramen en een rijke inrichting. De suite is perfect te gebruiken voor bijeenkomsten van 6 tot 24 personen.

6 – 18 personen: U-vorm, carré of theater
12 – 24 personen: theater

De Presidential Suite beschikt over de nieuwste apparatuur zoals een 58 inch LED-scherm voor presentaties, beamer, vergader-supplies, high-speed WiFi, individueel instelbare climate control.

Bijzonder geschikt voor meerdaagse- en boardroom-meetings.

 

3 multifunctionele zalen van 15 -90 personen

Boutique Hotel The Roosevelt biedt 3 multifunctionele vergaderzalen direct naast ons pand. De zalen beschikken over een moderne inrichting  en over een beamer of LCD scherm voor presentaties. Tevens hebben alle vergaderzalen daglicht, klimaatbeheersing, voldoende stroompunten en is er een beveiligde internetverbinding aanwezig.

 Max. aantal pers.U-vormCarréTheater
‘Zaal 1’60/90
‘Zaal 2’25/40
‘Zaal 3’15/25

 

Uw evenement in het beroemde Stadhuis van Middelburg

Het is mogelijk om in het Stadhuis van Middelburg te vergaderen of een evenement te organiseren. Het stadhuis van Middelburg staat bekend als een van de fraaiste middeleeuwse stadhuizen in ons land. Gebouwd in de gotische stijl van de late middeleeuwen is er in de loop van de eeuwen veel aan het stadhuis veranderd.

Het Stadhuis van Middelburg biedt 2 zalen, namelijk de Raadzaal (geschikt voor max. 45 pers), en de burgerzaal  (geschikt voor 200-400 pers.).

Heeft u interesse? Wij staan u graag te woord en bieden u graag een passend aanbod.

Vraag een offerte aan