WhatsApp

Parkeren

Als u aankomt kunt u bij ons voor de deur parkeren en inchecken. Hiervoor hebben wij een eigen parkeerplaats voor kort parkeren. Hierna zijn er verschillende mogelijkheden die onze gastvrouwen graag persoonlijk bij aankomst aan u uitleggen.

Parkeren voor het hotel
In de gehele binnenstad van Middelburg is het betaald parkeren van 08.00 tot 20.00 uur, behalve op zon- en feestdagen. De prijs hiervoor bedraagt € 2,90 per uur. Er geldt tevens een maximum-parkeertijd van 2 uur. U kunt dus ook voor de deur van het hotel parkeren, maar houdt dus rekening met het betaalde parkeren en de maximum-parkeertijd. Er wordt streng gecontroleerd en een boete kost minimaal € 60.

Valet Parking
Wij bieden u Valet Parking. Uw auto wordt dan door onze medewerkers geparkeerd in een 24-uur beveiligde parkeergarage. Het hotel is verzekerd voor eventuele schade. Kosten € 45 per dag.

Bewaakte parkeergarage
Er is een bewaakte parkeergarage op 5 minuten loopafstand van het hotel. Hier kunt u zelf parkeren of dat door ons laten doen (valetparking, meerprijs). De kosten voor het parkeren in de parkeergarage bedragen maximaal € 11,30 per dag, maar op zon- en feestdagen is het gratis. U hoeft niet van tevoren te reserveren. U kunt bij het verlaten van de parkeergarage afrekenen. Er zijn 4 laadpalen voor electrische auto’s in de garage.

Gratis parkeren

U kunt ook gratis parkeren op ongeveer 15 minuten loopafstand van het hotel.
Dit is echter aan de buitenzijde van de stad op een onbewaakt bedrijventerrein en wij adviseren dit niet.

Disclaimer: Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor het parkeren van onze gasten als zij dit zelf doen, dit is altijd uw eigen verantwoording.

 

Openbaar Vervoer

Op 700 meter loopafstand vindt u het NS-station Middelburg. Hier bevindt zich ook het busstation.

Het NS-station heeft een directe intercity-verbinding met Rotterdam, Den Haag, Amsterdam Airport en Amsterdam Centraal. De trein vertrekt ieder half uur.