WhatsApp

Fietsenstalling en Fietsverhuur

Komt u op de fiets, neemt u uw fietsen mee of wilt u ze hier huren? Iedere keuze is mogelijk.

Aan de achterzijde van ons pand bevindt zich onze grote beveiligde binnentuin. Hier kunt u uw fiets stallen. Deze is eenvoudig te bereiken en uw fietsen staan veilig in de afgesloten tuin. U hoeft hiervoor niet te reserveren. U kunt uw E-bike hier ook opladen.

Daarnaast hebben we een samenwerking met een professionele fietsverhuurder die diverse fietsen beschikbaar heeft. Een aantal van deze fietsen hebben wij in onze tuin voor u gereed staan. Het is niet noodzakelijk deze te reserveren. Er is voldoende beschikbaarheid.

Prijzen per dag en op basis van beschikbaarheid:

Toerfiets met 7/8 versnellingen voor grotere afstanden € 17,50
Elektrische vouwfiets € 27,50
Elektrische fiets (E-bike) € 27,50
Elektrische bakfiets € 45,00

U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade, het op tijd terugbrengen e.d. De fietsen worden in goede conditie geleverd. Mocht er onderweg iets mis gaan, bijvoorbeeld een lekke band, dan zal de verhuurder zorg dragen voor reparatie op locatie of een vervangende fiets beschikbaar stellen.

Nieuw: Guided City Bike Tour Middelburg

De City Bike Tour gaat langs de highlights van de hoofdstad van Zeeland en de mooie plekjes die zonder gids lastig te vinden zijn. Eef verteld je ondertussen de feiten en fabels uit het historisch verleden van Middelburg. Ook zal het je tijdens de fietstour duidelijk worden waar de verschillende gezegdes vandaan komen. In de fietstour zal een kleine stop zitten waar je één van de leukste straatjes van Middelburg kunt ontdekken.

Sinds 2023 hebben we 10 stuks “2de kans” fietsen aangeschaft. Deze zijn helemaal nagekeken en opgeknapt waardoor je de fietstour inclusief fiets kunt boeken. Natuurlijk kun je de fietstour ook op je eigen fiets beleven.

Onder het toeziend oog van “Malle Betje” eindigen we de fietstour na 2,5 uur waarna we dan terug zullen fietsen naar het beginpunt.

Je krijgt na het boeken van de fietstour een bevestigingsmail/app met aanvullende informatie zoals waar verzamelen, het tijdstip enz. Mocht je nog vragen hebben dan kunt je altijd contact opnemen met Eef.

GROEPEN

De fietstour kun je ook beleven met een groep. Bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Eef zal de fietstour dan desgewenst aanpassen aan jullie wensen. Aansluitend een lunch of diner? Wellicht een overnachting of een high-tea? Ook dit regelt Eef! Voor meer informatie kun je hierover contact opnemen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

PRIJZEN

Prijs € 27,50 p.p.

Prijs € 22,50 p.p. (eigen fiets)

DAGEN & TIJDEN

Woensdag      

start 10.00 uur 

start 14.30 uur

Vrijdag           

start 10.00 uur

start 14.30 uur

Zaterdag        

start 10.00 uur

start 14.30 uur

Mocht het in de zomer te warm zijn om in de middag de fietstour te fietsen dan zullen we de middagtour verplaatsen naar de avond. We starten dan om 19.30 uur.

Voor meer informatie kunt u naar onze website gaan: www.beleef-zeeland.nl of een whatsapp sturen naar 06-52652939.