2e Kerst in The Roosevelt

Kerst 'The Lounge wine & dine'

In ons hotel ontdekt u The Lounge Wine & Dine, dé bruisende hotspot en ontmoetingsplek bij uitstek. Het interieur omhult u met een uitnodigende warmte en sfeer, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen en te genieten. The Lounge heeft een voortreffelijke reputatie opgebouwd in het betoverende Middelburg.

Kerst is het perfecte moment om samen te zijn en te genieten van bijzondere lekkernijen. Wij nodigen u graag uit voor een onvergetelijke culinaire ervaring op 26 december met ons exclusieve 4- tot 6-gangenmenu.

Ons menu is samengesteld met liefde en aandacht voor de feestdagen, boordevol culinaire verrassingen en feestelijke accenten. Het is de ultieme gelegenheid om samen met uw dierbaren te genieten van de warmte en gezelligheid van kerst.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een vegetarisch menu, bieden wij ook een heerlijke optie. 

Reserveer nu voor een onvergetelijke culinaire ervaring! Bel ons op +31 (0) 118 4 63 60. 

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen voor een feestelijke en smaakvolle k…