Tussen Kerst & Oud en nieuw in The Roosevelt

Welkom in 'The Lounge wine & dine'

In ons hotel ontdekt u The Lounge Wine & Dine, dé bruisende hotspot en ontmoetingsplek bij uitstek. Het interieur omhult u met een uitnodigende warmte en sfeer, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen en te genieten. The Lounge heeft een voortreffelijke reputatie opgebouwd in het betoverende Middelburg.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, willen wij u warm begroeten en informeren over de culinaire ervaringen die wij voor u hebben samengesteld tijdens uw verblijf tussen kerst en oud en nieuw. 

 

🎅🏼🎄Kerstdiner op 26 december

Op  2e Kerstdag, 26 december nodigen wij u uit voor een betoverend kerstdiner, dat u naar wens kunt uitbreiden tot wel 6 gangen. Laat u verrassen door onze chef-kok en geniet van een onvergetelijke avond vol smaakvolle hoogtepunten. Het menu en verdere info vindt u hier
Reserveren

 

🎉🍽️ Festive December Surprise 3-gangen menu van 27 t/m 30 december:
Van 27 t/m 30 december serveren wij ons Festive December Surprise-menu, bestaande uit 3 gangen. Laat u elke dag opnieuw verrassen door de creativiteit van onze chef-kok. Uiteraard houdt onze gastvrouw rekening met uw allergieën, intoleranties of dieetwensen als u deze vooraf aan ons doorgeeft. Het menu en verdere info vindt u hier.
Reserveren

🎆🥂 Oudjaarsavond op 31 december
Op 31 december nodigen wij u uit om het oude jaar feestelijk af te sluiten met ons fantastische en speciaal samengestelde Shared Dining-menu. Geniet van kleine, culinaire gerechtjes die perfect passen bij de feestelijke sfeer. We heffen samen het glas op een nieuw jaar vol mooie momenten. Verwacht naast het diner ook bubbels, oliebollen en swingende muziek op de achtergrond. Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om vooraf een reservering te maken. Dit kan eenvoudig via de volgende link: Reserveer hier.

Wij kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen en u kennis te laten maken met de culinaire fine dining gerechten in ons restaurant. Mocht u vragen hebben of specifieke wensen willen bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.